divendres, 2 d’octubre del 2009

Vine a dialogar temes de carrer!


Aquesta setmana estem d'estrenes a la CONFAVC:  una nova pàgina WEB, i amb aquesta, obrim un calaix de continguts 2.0...com aquest blog: Barris en xarxa.
Hem pensat que ens calia un espai per dialogar amb tothom entorn dels temes que ens preocupen, a nosaltres, el veïnat del carrer: l'alça generalitzada d'impostos per a tothom, la precarietat d'alguns serveis públics, l'estat d'alguns barris...
Volem llençar reflexions personals entorn de les polítiques públiques que estan gestionant les nostres vides, els nostres barris, la nostra memòria. I desitgem que tu també intervinguis en aquesta reflexió: veí i veïna, i blogger i cronista d'afilada ploma.
A més en aquest espai hi trobaràs altres bloggers que parlen dels barris (apartat Veus en els barris), i els blogs d'algunes entitats veïnals (Barris amb veus) i socials, a més d'un calaix,  que hem batejat com l'Hemeroteca veïnal amb les darreres notícies enton de conflictes apareguts al país.
Dialogarem de tu a tu perquè ens interessa especialment què  opines amb una única regla de joc: l'anhel d'intercanviar reflexions, opinions i secrets, entorn de problemes que estan trepitjant el carrer!
Neus Ràfols, Comunicació CONFAVC

1 comentari: